Alla filmer vi visar har svenskt tal och är barntillåtna eller från 7 år.

 

För att alltid kunna visa de nyaste DVD-filmerna väntar vi in i det sista med att presentera föreningarnas filmer. Några dagar innan start kan du se vilka filmer som visas i just din förening genom att klicka på fliken "våra föreningar" i vänsterspalten och sen klicka dig vidare till din ort. Här nedan kan man läsa lite mer om filmerna. Alla nedanstående texter är från Swedish Film AB, som är det bolag vi köper filmlicens ifrån. 

 

The Emoji Movie

The Emoji Movie tar dig med till en hemlig värld, inuti din smartphone. Gömd i meddelande-appen ligger Textopolis, en pulserande storstad där alla dina favorit-emojis bor. I denna värld har alla invånare enbart ett ansiktsuttryck - alla utom Gene, en uttrycksfull emoji född utan filter och med förmågan att visa en rad olika känslor. Men Gene vill bara vara som alla andra. Tillsammans med vännerna Hi-5 och Jailbreak ger han sig ut på en app-täcktsfärd genom telefonens olika program på jakt efter koden som kan fixa honom. När en stor fara plötsligt uppenbarar sig blir det upp till de tre vännerna att försöka rädda hela telefonen innan den raderas för alltid. 

 

Bigfoot Junior

Tonårspojken Adam ger sig ut på en episk och vågad resa för att lösa mysteriet bakom sin sedan länge försvunna pappa, bara för att få reda på att han inte är någon annan än den legendariska Bigfoot. Han har gömt sig djupt inne i skogen i flera år för att skydda sig och sin familj från HairCo., som är ett jätteföretag som är angelägen om att driva vetenskapliga experiment på Bigfoots speciella DNA.

 

Den stora Nötkuppen 2

Charlie och hans vänner lever ett liv i lyx, hänger i nötbutikens källare där det finns överflöd av mat och livet är allmänt härligt. Men när deras älskade butik råkar ut för en olycka, så tvingas alla djuren att återvända till parken för att leta rätt på sin egen mat. I parken möts de av en otäck syn, en stor byggarbetsplats, den ondskefulle borgmästaren håller på att röja ner alla träden och bygga en nöjespark. Charlie måste samla ihop alla sina vänner för att skrämma iväg borgmästaren och framförallt ta tillbaka deras park.

 

Paddington 2             Visas bara i Ardala, Kvänum och Lidköping då den kommer först den 19/3.

Paddington har flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddinton letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddinton ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja tjuven, en skrurk som dessutom tycks vara en mästare i förklädnad. 

 

Bilar 3                        Visas bara i Vara.

När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!

   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

 
Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM
www.junis.org


Telefon: 0511-37 50 60
E-post: skaraborg@junis.org

Postadress:
Junis Skaraborg
Box 353
541 28 SKÖVDE