När slutar Moviekidsträffen?

Den slutar den angivna tiden som det står på Moviekidsinbjudningar och här på hemsidan, se fliken "Våra föreningar". Filmernas längd som filmbolaget anger brukar inte alltid stämma så bra, så ibland är vi klara för tidigt. Då hittar ledaren på något annat de sista minutrarna så att vi ändå slutar på den angivna tiden.

Enstaka gånger kan vi råka ut för teknikstrul som gör att vi tvingas dra över några minuter. Skulle det vara något större fel försöker vi få tag i era föräldrar så att de kan hämta er lite senare.

Efter vissa filmer har vi aktivteter såsom lotteri och årsmöte. Alla dessa aktiviteter är inräknade i tiden så vi slutar den angivna tiden.

 

Vad händer om mina föräldrar blir sena?

Föräldrar kan ibland bli sena när dom ska hämta dig. Skulle du bli ensam kvar utanför lokalen går du snabbt in i lokalen där ledarna städar. Har du tur hinner du hjälpa dom att sopa innan din skjuts dyker upp. Om det skulle vara så att dina föräldrar av någon anledning är väldigt sena så ringer din ledare hem till dig. Be gärna dina föräldrar att skriva ner mobilnummer på din medlemsansökan så kanske ledare kan nå dom när de är på väg till dig.

 

   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

 
Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM
www.junis.org


Telefon: 0511-37 50 60
E-post: skaraborg@junis.org

Postadress:
Junis Skaraborg
Box 353
541 28 SKÖVDE