Ska du på din första Moviekidsträff den här terminen är det bra om du är beredd med en medlemsansökan. Den sitter längst ner på inbjudningarna vi delar ut på skolan. Om du inte har den eller inte har tillräckligt många finns här några olika alternativ på hur du kan göra:

 

 

Printa ut medlemsansökan på en skrivare: 

Klicka på länken "Medlemsansökan" och du får upp 4 ansökningar som får plats på ett A4-papper. Filen är i PDF och trycket är i svart/vitt.

 

kopiera en inbjudan du har:

Har du en inbjudan men behöver 2 eller fler kan du lägga medlemstalongen i en kopiator och kopiera.

 

Skriv på ett vanligt papper:

Ta ett valfritt tomt papper och skriv ner alla uppgifter som finns på medlemsansökan: Namn, personnummer, adress, postadress, hemtelefon, ev. mobilnr och ev. mejladress. 

 

Fyll i en medlemsansökan på Moviekids:

Föräldrar kan fylla i en medlemsanökan när de följer med barnet till Moviekids på första träffen. Det är bara att be om en medlemsansökan och fylla i.

   
  IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

 
Besöksadress:
Gammelgårdsvägen 38
Telefon: 08 – 672 60 70
Fax: 08 – 672 60 01
E-postadress: info@junis.org

Postadress:
IOGT-NTOs Juniorförbund
Box 12825
112 97 STOCKHOLM
www.junis.org


Telefon: 0511-37 50 60
E-post: skaraborg@junis.org

Postadress:
Junis Skaraborg
Box 353
541 28 SKÖVDE